Az Antifa-ellenes őrségre gyűjtenek adományokat lengyel hazafiak

Kovácsi Sándor írta 2020. 06. 11., cs - 06:00 időpontban

Ahogy az lenni szokott, a lengyel testvéreink időben felismerik a veszélyt és állnak elő jobbnál jobb ötletekkel. Mutatják az utat egész Európának. Jelenleg a legnagyobb veszélyt az Antifa jelenti a patrióta, hagyományőrző, keresztény, nemzeti közösségekre. Mivel a kelet-európai régióban nem nagyon van táptalaj a szélsőbalos anarchisták számára, ezért nehezebben gyarapodnak, mint a nyugaton. De, azért nem árt csírájában elfojtani ezeket a szerveződéseket. Erre gondoltak a lengyel testvéreink is - írta a Vadhajtások.

Mint ismert a Marsz Niepodleglosci-t, azaz a Függetlenség Menetét minden évben november 11-én rendezik meg. Ez Lengyelország legnagyobb nemzeti ünnepe, a Függetlenség Napja, a lengyelek akkor az országuk újjászületését ünneplik. A Függetlenség Menetén 100 000 ember vonul fel Varsó utcáin, terein.

Az Antifa-ellenes őrségre gyűjtenek adományokat lengyel hazafiak

A Marsz vezetői most úgy határoztak, hogy adományokat gyűjtenek, amit az Antifa elleni küzdelemre fordítanak majd a jövőben.

Az USA-ban Antifa ihlette zavargások vannak. Ezt a szervezetet sokan terroristának tekintik. 2011-ben nőket, gyermekeket és veteránokat támadtak meg, akik a Függetlenség Napját akarták megünnepelni Lengyelországban...

– írják a közleményükben a hazafiak.

Megfigyelhető a világban, hogy a keresztény és a hazafias környezet elleni agresszivitás évről évre növekszik. Pusztítás, verés, papok elleni támadások, mindezt a liberális és baloldali pártok támogatásával és külföldi, nagylelkû támogatásokkal, vagy civilszervezetek segítségével érik el. Itt az ideje ezt megakadályozni és megelőzni az Egyesült Államokban ma zajló eseményeket! Ezért kérünk támogatást a Függetlenség Menet Gárdájának a fejlesztéséhez.

– zárult a felhívásuk, aminek teljes tartalma ITT ELÉRHETŐ!

Új hozzászólás