"Minden Élet Számít!" - Mike Pence amerikai alelnök

Kovácsi Sándor írta 2020. 06. 20., szo - 21:33 időpontban

"Minden Élet Számít!" - hatalmas haragot zúdítottak Mike Pence alelnökre a liberális médiából és a Twitter felületein, miután az ABC péntek esti interjújában nem volt hajlandó a műsorvezető nyomásának engedve hangsúlyozni a Fekete Életek Számítanak ma divatos szlogent, pedig a műsorvezető provokálta is azzal a kérdéssel, hogy "ki tudja mondani ezeket a szavakat?" - írta az rt..com. 

De Pence elmondta, hogy 

...ebben a nemzetben azt az eszmét ápoljuk, hogy mindannyiunkat egyenlőnek teremtett a teremtő bizonyos elidegeníthetetlen jogokkal együtt...

- idézve a Függetlenségi Nyilatkozatból. 

"És igen. Minden élet számít a szó legvalósabb értelmében."

De az ABC műsorvezetőjének ez a válasz nem volt elég és tovább erőltette a témát, miszerint néhány amerikai nem ért egyet a 'Fekete Életek Számítanak' mondattal és újra csak arra kérte az alelnököt, hogy maga mondja ki és hangsúlyozza ezt, aki viszont (szerencsére) merte vállalni és visszautasította ezt.

Sőt kiemelte:

Nos Brian, én nem fogadom el azt a tényt, hogy lenne az amerikai társadalomnak egy olyan szegmense, mely nem ért egyet abban, hogy MINDEN EMBERI ÉLET értékes és fontos!

Ezt követően elképesztő támadás és fröccsögés kezdődött Twitteren, holott a legalapvetőbb igazságot mondta ki. De úgy látszik és láthatóan érezzük is, hogy van egy hatalmas erővel létrehozott propaganda ennek elnyomására és a társadalmi feszültség fenntartására, sőt szítására - SBG Buddha, facebook blogger megjegyzése az ügyben...

 

Borítókép: Reuters / Dylan Martinez;  Reuters / Eric Thayer;  Reuters / James Gourley

Új hozzászólás