Késő most már mindezt újra átgondolni, elkésett a békevágy...

Szőnyi József írta 2020. 10. 29., cs - 19:57 időpontban

"Késő most már mindezt újra átgondolni, Elkésett a békevágy. Késő már a múltat újra értelmezni, Kényszerpályán a világ."

(részlet: István a király - Szörényi/Bródy)

 

Európa, a tehetetlen béna kacsa túl van már azon, hogy döntési helyzetben legyen. Szánalmas vergődés, plüssmacik, hazug lózungok, teljes cselekvésképtelenség. Mindent leképez a mai nizzai késes, három áldozatot hozó gyilkos útja Tunéziától a nizzai Notre Dame templomig: szeptemberben megérkezik Lampedusára, ahol engedik partra szállni, hála az olasz kommunistáknak és a gyilkos NGO szervezeteknek... Ezt követően 2 hét karantén, majd  egy ellenőrzésen akadt fenn, így került Bariba, ahol a lefotózását követően az illegális határátlépőknek fenntartott terminálba került, a kiutasításáról rendelkeztek, ám szabadon hagyták...

Az olasz rendőrség és hírszerzés most megpróbálja rekonstruálni, hogy a férfi milyen útvonalon érkezett Dél-Franciaországba, és hogy engedhették, hogy elhagyja az azonosítási központot ahelyett, hogy visszatartották volna a hazaküldéséig. Eltelik egy hónap és három keresztény hívő holtteste hever Nizza ikonikus templomában... És a velejéig rohadt, képmutató felelősök most beszédeket mondanak, táviratokat küldözgetnek.

Holnapra túl vannak a kötelező álszenteskedésen és felkelnek felhőtlen tekintettel.

A közeli napokban ismét engedik kikötni az Európába halált szállító NGO hajókat, ismét engedik partra szállni a potencionális gyilkosokat, ismét szállást, ellátást adnak nekik, ismét útjukra engedik őket. Hol lesz a következő vérfürdő? Mindegy is talán, de, hogy lesz, az borítékolható!

Macron most bekeményít...Most, amikor pontosan tudja, már tehetetlen. 85. perc, 10:0-ra vezet az ellenfél, gyerünk, kezdjünk el játszani!... Gyomorforgató és undorító!

 

Szőnyi József 

(a    Corriere.it.és a Repubblica.it. tudósítása alapján)

Új hozzászólás