A demokrácia fellegvára a demokrácia nagy ünnepére készül...

Szőnyi József írta 2020. 11. 02., h - 19:36 időpontban

A demokrácia szimbóluma, a szabad akaratból történő választás, a nép többségi döntésének meghozatala előtti napon New York Manhattan,  Fifth Avenue és más, számos üzleti negyedében háborúra készül számos vállalkozás, sorra deszkázzák be portáljaikat a szinte biztosra vehető, soha nem látott zavargásokra készülve...

Trump győzelme esetén a világ demokratái, a világot évtizedek óta demokráciából kioktató Demokraták és híveik hadba állítva  felbérelt seregeiket az Antifákat, BLM és egyéb anarchista felfegyverzett csőcseléküket polgárháborúra készülnek.

Pusztításra, törésre-zúzásra, lövöldözésre, gyilkolászásra, csak mert a nép nem nekik szavazott többséget.

Ez ám a Demokraták demokráciája! Ez ám a jogállamiság! Ha nem az ő akaratuk érvényesül, akkor jöjjön a pusztítás, vesszen minden!

Emlékszünk még, nem olyan régen Obama elnök, Clinton kisasszony, az idevezényelt nemzetközileg ismert anarchista ügyvivő nagykövetük, Goodfriend naponta osztotta az észt demokráciáról, jogállamiságról nekünk, magyaroknak!

Na, pont ők készülnek most megannyi külföldi akciójuk után most saját hazájukban demokráciát teremteni! Némi vérrel, némi rombolással, némi nemzet elleni háborúval!

Nagyon remélem, Trump elnök Úr győzelme esetén csírájában elfolytja majd az anarchiát és a Nemzeti Gárda teremt rendet!

Ezt követően pedig elmagyarázza Európának és a hazai ellenzéknek csúfolt anarchistáknak is, hogy mi a különbség a demokrácia és az anarchia között.

Kisebb lesz az arcuk, csak segítse a Jó Isten Donald Trumpot győzelemhez! 

 

Szőnyi József

Borítókép: The New York Post

Új hozzászólás