Beszédes sorok...

Gergely Gábor írta 2021. 08. 15., v - 07:07 időpontban

Természetesen ez is csak egy álprobléma. Olyan, mint a migráció. Vagy nem? Döntse el mindenki maga, hogy van-e szükség a törvényre. Döntse el mindenki maga, hogy a törvény támadása mögött milyen erők húzódnak. Döntse el mindenki maga, hogy a történetben melyik félből hiányzik a tolerancia. Döntse el mindenki maga, hogy hol kezdődik a propaganda, és hol az ellenpropaganda. Döntse el mindenki maga, hogy melyik oldalra áll, mert egyszer el kell majd számolnia vele!

A San Franciscó-i kórus dalt írt arról, hogy hogyan fogják átformálni a hagyományos neveltetésben részesülő gyermekek gondolkodásmódját.

Üzenet a nyugati LMBTQ-lobbitól:

 

Harcolsz a jogaink ellen

Azt mondod, hogy mindannyian olyan életet élünk, amit nem tisztelhetsz

De te csak megijedtél

Azt hiszitek, hogy megrontjuk a gyerekeiteket

Ha a tervünk nem kerül ellenőrzésre

Vicces, de most az egyszer igazad van

Meg fogjuk téríteni a gyerekeiteket

Apránként történik

Csendesen és finoman

És alig fogjátok észrevenni

Jövünk értük

Jövünk a gyerekeitekért

Jövünk értük

Eljövünk értük

Eljövünk a gyerekeitekért

A gyermekeitekért.

 

A videót azóta levették, és azt mondták, csak ironizáltak. Na figyi! Most én is ironizálok egyet! Ha komolyan gondolnátok, gyertek. Vállalok nemátalakító műtéteket, és van hozzá nagyteljesítményű eszközöm.

***

Volt egy sorozat. Sci-fi. Nem kellene egy sci-fi-nek nagy jelentőséget tulajdonítani, de mégis szerettem, mert aki a forgatókönyvet megírta, nagyon is jó fantáziával rendelkezett, és tökéletesen mutatta be mire képes az ember, vagy a gonosz.

Az egyik rész egy olyan bolygón játszódik, aminek mérgező a légköre, speciális öltözék nélkül pár percet lehet csak életben maradni. Van viszont egy kupola, ami megvédi a benne élőket. Virágzó város, boldog emberek, büszkék az erőtérre ami védi őket, büszkék az erőtér megalkotóira. Minden tudást birtokolnak, mert van egy eszközük, amit a halántékukra téve közvetlen hozzáférésük van a civilizációjuk teljes adatbázisához. Bármilyen információra van szükségük, csak rákeresnek, és már az agyukban van. Meg vannak győződve róla, hogy a kommunikáció egyirányú, vagyis csak ők tudnak lekérdezni, a központi számítógép nincs hatással rájuk. Az eszköztől ugyan nem lehet megszabadulni, bár nem is akarnak, mert az eltávolítás azonnali halállal járna.

Egy kis bibi van a történetben, hogy az kupola ami megvédi őket, zsugorodik. Az erőforrása lemerülőben van. Ezt persze a megalkotók is tudták, de hogy ne törjön ki a káosz, megoldották, hogy ez sosem derüljön ki. A kommunikációs eszközük ugyanis nagyon is kétirányú volt. Nem csak adatot lehetett lehívni, de kérés nélkül is tudott parancsot, üzenetet adni. Ha csökkenteni kellett a kupola méretét, a számítógép egyszerűen kiadta a parancsot pár embernek, hogy hagyja el a kupolát, a többieknek pedig átírták az emlékeit, hogy ne is emlékezzenek rá, a kupoláról pedig azt gondolják, hogy mindig pontosan akkora volt. Ha valaki szembeszegül, azonnal kikapcsolják.

***

Na most gondoljátok végig!

Van-e nektek olyan eszközötök, amivel közvetlenül csatlakoztok a civilizációnk adatbázisára?

Elhiszitek, hogy ez a sok információ csak a javatokat szolgálja?

Ezek az eszközök alkalmasak-e arra, hogy befolyásolják a gondolataitokat?

Mondják-e nektek, hogy ezek az eszközök már elengedhetetlenek a mindennapi élethez?

Tudnátok-e nélküle élni?

Van-e fenntarthatatlan népességnövekedés a földön?

Van-e terv/szándék a népesség csökkentésére?

Megtűrik-e az ellenvéleményt?

Ha sok igent válaszoltál, akkor üdvözöllek a majdani túlélők között!

Új hozzászólás