Energiavámpírral nincs vita!

Laborczy Szilvia írta 2022. 01. 22., szo - 14:10 időpontban

Aki valóban arra kíváncsi, hogy mit gondol egy értékrendben stabil politikus, Orbán Viktor a magyar múltról és jelenről és milyen tervei vannak a magyarok jövőjével kapcsolatban, az hallgassa péntek reggelenként a Kossuth Rádióban a miniszterelnöki interjút.

Aki arra kíváncsi, hogy mit gondol egy mindenkivel tiszteletlen, ellenséges politikus, aki magát gyakorló keresztényként adja elő, közben a bibliai teremtéstörténetet sem ismeri el, akit olyan hat párt indít, akik összesen nem vállaltak még életükben annyi felelősséget, mint amennyit Orbán Viktor egymaga az elmúlt években, az hallgassa Márki-Zay vasárnap esti ordenáré bejelentkezéseit, vagy menjen ki a Márki-Zay simogatóba az utcafórumaira.

A két szellemi szint és vitakultúra összeegyeztethetetlen egy műsorban, aki emlékszik az Orbán Balázs-Fekete-Győr András, vagy a Varga Judit-Donáth Anna vitára, az nagyon jól láthatta, hogy miről van szó.

Orbán Viktor nem boxzsák amin levezetheted a feszültségedet és dühödet Márki-Zay Péter és nem fogod rázúdítani élő adásban azt a hazug és ízléstelen sértésáradatot, amitől minden megszólalásod alkalmával futkos a hideg a hátunkon.

Ha lenne értelmes jövőkép odaát, már kiderült volna, de a primitív álhírek gyártóival, a valóság tagadóival, a mindenért másokat vádlókkal, a zavaros, liberális álomvilágban élő hisztérikusokkal, az örök áldozat játszmát előadó energiavámpírokkal nem vitatkozunk. Kerüljük őket. És pont. Mert a mentális és fizikai energia nagy kincs! Főleg most, sorsdöntő választás előtt állva.

U.I.: Aki látta, hogy milyen nyűglődést adnak elő színművészeink a legújabb súgógépes videójukban, azok értik, hogy hová lehet süllyedni az energiavámpír baloldaltól. 🤭

Új hozzászólás