A nem létező, láthatatlan beszólt a labancoknak: hátrébb az agarakkal!

Szőnyi József írta 2020. 11. 03., k - 18:40 időpontban

A nem létező, láthatatlan beszólt a labancoknak: hátrébb az agarakkal!...

Friss: "Az osztrák belügyminiszter szerint egyedül követhette el a merénylő a terrortámadást"  "A rendőrség megállapítása szerint hétfő este legalább három helyszínen voltak támadások, az egyik az osztrák főváros legnagyobb zsinagógája közelében."

Látványosan és gyorsan szelídülnek a történések: a szervezetten végrehajtott iszlám terrortámadás, amely 6 helyszínen, azonos időben szedett áldozatokat több elkövető által, hamar 3 helyszínes egyszemélyes ámokfutássá változott... Mert, ugye a 6 helyszínt nehéz megmagyarázni 1 elkövetővel... 3 helyszínt még csak-csak...

Mit is mondott a rabbi, aki szemtanúja volt mindennek? Lássuk:

"Puskával a kezében futott feléjük. Oda-vissza rohangált, berohant a bárokba, és hallottam, hogy odabent lövések dördültek el.”

"Ezt követően 15, vagy 20 percen belül távolabbról hallottam a lövéseket.” – tette hozzá. Ha ez valóban így van, akkor biztosan nemcsak egy támadó volt, mivel a 20 éves terroristát az első lövésekhez képest 10 percen belül lelőtték." 

Ha egyedül volt, akkor vajon ki a rossebet keresett 1000 osztrák rendőr és kommandós, vajon kit várnak a határon a magyar TEK-esek páncélozott egységekkel?

Lehet itt akárhány áldozat, semmi nem fog megváltozni!

 

Szőnyi József

A borítóképen Karl Nehammer, fotó: Leonhard Foeger/Reuters

Új hozzászólás