A Meseország mindenkié szerkesztője elhagyja Magyarországot

Wertheim László írta 2021. 07. 13., k - 11:34 időpontban

Nagy Boldizsár, a Meseország mindenkié című gyerekkönyv szerkesztője elhagyja Magyarországot, azt követően, hogy életbe lépett a melegellenes kiegészítésekkel ellátott törvény – írta meg a Reuters.

Az érzékenyítő mesekönyv körül tavaly alakult ki hetekig tartó botrány, miután Dúró Dóra ledarálta a kötet egy példányát.

"Mostanára találtuk meg a házat, de már több mint egy éve terveztük. Persze politikai okok miatt elsősorban, mert nem érezzük magunkat biztonságban itthon. De szeretnénk tovább folytatni azt a munkát, amit itthon elkezdtünk és csinálunk, csak nem feltétlenül Magyarországról. Nem arról van szó, hogy meg vagyunk félemlítve, így elhúzunk és abbahagyjuk, csak szeretnénk fizikailag máshol lenni." – mondta Nagy a 24.hu-nak, aki párjával szeretett volna örökbe fogadni is, ám amikor ez lehetetlenné vált, nem érezték tovább értelmét a maradásnak.

A Meseország mindenkié 2020 botránykönyve nagy sikert aratott hazánkban, és külföldön egyaránt... -ezt lapunk egyik írója, Pók Katalin széles körben taglalja...

Hozzászólások

Ilyen buzik menjenek is el innen.
Gyereket örökbefogadni? Fújj

Andorka Katalin

2021. 07. 13., k - 16:41

Nagyon jól teszi ,hogy elhagyja Magyarországot , olyanok nincs mit keresni hazánkban , akik veszélyeztetik gyermekeink jövőjét,biztonságát ,és egészséges életmódját ! Szomorú,hogy egyáltalán engedélyezték ennek az idióta könyvnek a kiadását!

Csak vissza ne jöjjenek ezek a szerencsétlenek !

Új hozzászólás

Forrás neve
24.hu