Muszlimok a gender ellen

Wertheim László írta 2021. 02. 06., szo - 10:04 időpontban

"Vétkezik az a muszlim, aki az ellenségnek odaadja gyerekeit. Nem jó, ha a gyerekeknek LMBTQ-egyenlőséget tanítanak…" – szögezte le egy az Egyesült Királyságban élő iszlám tudós. A Királyságban élő muszlimoknak nem tetszik, hogy LMBTQ-kérdésekről oktatják a gyerekeket az iskolákban. Még 2019-ben több muszlim is levélben kereste fel az iskolákat, amelyekben nehezményezték, hogy a gyerekeknek szexuális felvilágosítást és LMBTQ-egyenlőséget tanítanak. Birminghamben főként a muszlim családok az Anderton Park Általános Iskola előtt tiltakoztak, amiért a diákok könyveket kaptak, amelyekben transznemű gyerekeket és meleg családokat mutattak be. Az LMBTQ-ellenes nézetek a mai napig nem csitultak a szigetországban.

Abdul Rahman Hassam, iszlám tudós volt a vendége a YouTube-on futó Al Madrasatu Al Umariyyah nevű műsorban, amelyben LMBTQ-ellenes nézeteinek adott hangot.

"Aki tudja, hogy képes migrálni, menjen vissza hazájába, oda ahonnan eredetileg származik" - jelentette ki Hassam, hozzátéve, hogy "a nyugati országokban maradó muszlimok vétkeznek".

Véleménye szerint a muszlim szülők az "ellenségnek" adják a gyerekeiket, akik "tönkre teszik a gondolkodásmódjukat". Elmondása szerint 4500 olyan muszlim gyerek van az Egyesült Királyságban, akit elvettek a szüleiktől. "Ahmedet akár egy LMBTQ-család is felnevelheti", példálózott Hassam.

 

V4NA nyomán

Új hozzászólás

Forrás neve
MagyarFórum