Február végére "halasztották" az oroszok a támadást

Kovácsi Sándor írta 2022. 01. 25., k - 19:55 időpontban

Olekszandr Pavljuk tábornok, az Egyesített Erők parancsnoka tudni véli, hogy Oroszország február 20-adika környékén fogja letámadni Ukrajnát - idézte az ukranews.com cikkét a KárpátHír..

A parancsnok a The Times-nek adott interjúban elmondta, hogy az ukrán sereg készen áll szembeszállni az oroszokkal. Már csak azt kell kiderítenie a felderítésnek, hogy mely irányból indul a tábornok szerint február utolsó hetében esedékes orosz offenzíva. Az viszont biztos, hogy az orosz sereg megtorpan majd az első súlyos veszteségek miatt.

Olekszij Pavljuk elmondta azt is, hogy tartanak az említett februári napoktól. Akkor ér véget ugyanis a téli olimpia és az oroszok fehéroroszországi hadgyakorlata. Az oroszok már elhelyezték ЗРК С-400 rakétáikat úgy, hogy azok simán elérik Kijevet. Moszkva nem elégszik meg a már megszállva tartott területekkel, tovább akar nyomulni és elvágni Ukrajnát az iparvidékétől és a tengeri kijárataitól, állítja a tábornok.

 

 

Forrás: KárpátHír;

A borítókép forrása: facebook.com/pressjfo.news.

Hozzászólások

Gonda Péter Pál

2022. 01. 26., sze - 07:58

Az USA nem fér a bőrébe. Mindenáron ki akar provokálni egy háborút. A hanyatló birodalmak mindig ezt tették amikor érezték, hogy végük. Az oroszoknak sokkal több eszük van annál, hogy hagynák magukat belerángatni.

Névtelen

2022. 01. 27., cs - 21:02

Amerika mindenütt háborút szit.Benne van a génjeikben a gyilkolás kedv.Valamikor azok ,akik legyilkolták az indiánok és megsemmisítették a kultúrájukat,azoknak a génjeit hordozzák a maiak is Nincs mit várni tőlük.Csak a nyomorúságot hozták Európára.

Névtelen

2022. 01. 29., szo - 21:09

Nyugodjon le inkább minden egyes ország és hagyjanak békét a népnek mert így csak azt érik el hogy a nép a saját hazájából el meneküljön más hová gondoljanak már arra a sok családra mennyi család él mindenűt és főleg a pici kis ártatlan babára is mert az országainkban úgyan is nem csak felnőttek élnek hanem gyerekek is. térjetek észhez emberek nem a katonákkal meg a hadsereggel kell el intéztetni a nézet eltereseiteket hanem magatoknak ennek az egésznek csak a nép fogja a levét meg inni az ukrán elnök az úgy is le fog lépni mint az összes többi el szökik gondolkozatok mi volt a Krimel és mi lett az ukrán meg kezte de az elnök el szökött így kié lett az oroszoké.... ennyi gondoljatok másokra is ne csak magatokra

Új hozzászólás

Forrás neve
KárpátHír